top of page
Recht & Vaardig (14).jpg

Stefaan Depuydt

Advocaat

Mr Stefaan DEPUYDT, LL.M., M.Phil.,  behaalde zijn licentiaatsdiploma in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen in 1997.

Vervolgens behaalde hij aan de University of Hull (Engeland) een LL.M. in International Business Law (summa cum laude). Hier werd Stefaan laureaat van de Josephine C Onoh Memorial Prize.

Na deze studie nam Stefaan een docentschap op aan deze universiteit en aan de University of Kent (eveneens in Engeland). Tot 2007 doceerde Mr. Depuydt aan deze universiteiten voornamelijk het burgerlijk recht en het handelsrecht: contractenrecht (huurrecht, koopovereenkomsten, aannemingen, etc), (intellectuele) eigendomsrecht, handelsovereenkomsten- en geschillen, .

In 2007 ruilde Mr. Depuydt deze academische loopbaan in voor de advocatuur en trad toe tot de balie van Dendermonde. Mr. Depuydt specialiseert zich sindsdien in het burgerlijk recht en handelsrecht. In 2014 trad Stefaan toe tot de balie van Antwerpen en Turnhout.

Mr. Depuydt kan u bijstaan in alle burgerrechtelijke geschillen (overeenkomsten zoals huurovereenkomsten, koopovereenkomsten, aannemingen en aansprakelijkheden, personen- en familierecht), evenals handelsrechtelijke geschillen en procedures.

0001.jpg
bottom of page